DRITT LEI

Hei.

Dette er et surt innlegg før jeg nå skal legge meg. Føles ut som om noen har plassert en aldri så liten stein i hode mitt!

I dag fikk vi gå kl 10 ca fra skolen på grunn av at vi ikke hadde vann. Gjett hvem nerden som ble igjen å jobbet ca 6 timer timer lengre enn det var? Om du gjettet meg har du fullstendig rett. Satt til og med 1 time ekstra enn skoledagen egentlig ville vært! Fikk gjort mye da. Samtidig blir jeg så sinnt når jeg tror jeg har fått til noe bra så viser det seg at alt er bare dritt.

Kom sur hjem fra skolen og gledet meg til å få i meg en god middag. Tror pakken er litt feil, det sto at det skulle være 6-7 minutter i microen, jeg satt på 5. Maten var overkokt og spiste kanskje halvparten.

Etter å ha meld seg på ca 194807 julekalendere på nett begynte jeg å sy på en sånn "lag juleengel selv" ting jeg fikk i kalenderen. Jeg er virkelig et natur talent til å plages med sånne ting. Tror det skyldes min mangel på logikk når det gjelder forklaringer! Ble ikke ferdig i dag.

Snakkes.

Bruker du ha dager der alt er bare dritt?

Det er foresten en kjempe kul julekalender på studentkortet.no , du kan vinne macbook pro!
(speilrefleks <33)

3 kommentarer

Michelle

02.des.2010 kl.00:00

ja..

cathrine

02.des.2010 kl.00:29

japp, men mer før!

liz

02.des.2010 kl.15:05

huffda :/ ja, nå i det siste har jeg bare hatt dritt dager, jeg blir sint for ingenting å tar meg nær av alt! og nå er jeg syk og jeg vil være frisk sånn at jeg kan dra på skolen. har vært borte i 2 dager nå og savner vennene mine mer enn noe annet på fuckings jord. jeg er blitt avhengig av dem, ikke bra. avhengig av skole :( har drøss med fravær så burde ikke være syk heller. :(

jeg har sånn, overbelastning på øyet, fordi jeg har ikke hatt på linser på lenge pga jeg hadde infeksjon på øyet og nå i det siste har øynene mine overbelastet seg fordi de sliter med å se, å konsentrerer seg ekstra masse :( så hver gang jeg beveger på øynene mine nå får jeg vondt.

som jeg savner skolen...så skjønner du sitter igjen jeg :')

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits