Vondt

Hei.

Dette har vært den værste ettermiddagen noen gang. Det begynte fint på molla, ja dere kan titte å det forrige innlegget mitt. Så kom det enkle med synet igjen, jeg tenkte bare "ånei, ikke i dag igjen". Fant også ut at i dag skulle jeg finne ut hvor vondt det kom til å gjøre hvis jeg ikke tok smertestillende. Det var ikke spessielt smart. Gikk med Magnus fra molla, det var ikke en fin gåtur. Hodet dunka forferdelig mye og jeg ble dårlig i magen. Måtte ta en liten pause på veien. Føltes ut som om noen sto å slo på sia av panna mi. For en lettelse det var å kunne gå rett ned å legge seg i senga til Magnus. Ikke at det ble bedre. Snille gode Magnus hentet smertestillende til meg, tok først en, før jeg bestemte meg for å ta to. Akkurat der og da hadde jeg lyst å ta hele pakken som om det skulle hjelpe bedre og fortere, men har mer vett enn det. Det hjalp etter en stund, heldigvis før jeg spydde. Aner ikke om jeg var så flink å så spysyka samtidig eller hva det nå var. Siden spysyka går.

Svimmel, med dunkende hode og dårlig ble jeg hentet og dro hjem. Slang med ned i sofaen og ville bare sove(med ytterklær på). Subbende slang jeg fra meg jakka i gangen før veien gikk direkte på do. Det gikk ikke som planlagt, trodde ikke det skulle komme mer, hadde så vidt kommet inn døra for en god dose spy kom.. ja, detaljene vet dere nok.

Etter litt hosting, spytting og vanndrikking ba mamma meg gå å legge meg. Det var det beste. Følte at senga bare klemte meg og gjorde meg frisk. Klarte å sove noen timer til slutt. Når jeg voknet hadde værdens beste send meg mange meldinger og spurt hvordan jeg hadde det, elsker Magnus så høyt og det betyr så mye at han bryr seg om meg.

Har fått spist, tatt en smerte stillende til og nå føler jeg meg helt fin! Mamma skal ringe lege i morgen så får jeg finne ut hva som skjer.

Er du den som blir smittet?yay for random bilde av meg som liten. Har en misstanke om at det var sims jeg satt å spillte.

 

 

13 kommentarer

Milde

28.des.2010 kl.01:39

Søtt bilde, hold deg frisk ;)
Det som er best :D

Torunn // 18 år // Rakkestad

28.des.2010 kl.01:48

awe, det er kjipt å bli sånn dårlig, jeg pleier ganske ofte å føle meg dårlig jeg også, ikke noe koselig, men bra du er i bedre form nå, men uansett god bedring : ))<3

Christine Albrigtsen

28.des.2010 kl.02:34

god bedring ^^

: D

28.des.2010 kl.09:44

kan hende det er migrene og da hjelper det ikke alltid med vanlig smertestillende.... får håpe du finner ut av hva det er : ) og blir bedre^^

Silje Evensen

28.des.2010 kl.12:37

God Bedring :)

bestandig

28.des.2010 kl.14:15

: D: Takk :)

men finner nok ikke ut hva det er :( Mamma gadd ikke ringe lege...

-Stine

Rebecca

28.des.2010 kl.16:37

God bedring Stine ! :)

Emmaregine

28.des.2010 kl.19:32

Heldi du e som har Magnus da, Stine! :- ) <3

God bedring! håpa du blir bedre :*

Cassandra

28.des.2010 kl.19:45

Kan du ikke ringe legen sjøl? Du e trossalt 16 :)

Tine Irèn

28.des.2010 kl.20:21

uff hørtes ikke godt ut, god bedring :)

bestandig

28.des.2010 kl.20:40

Cassandra: Æ hate å ringe, å da hjelpe det ikke om æ e 16 eller 30...

Cassandra

29.des.2010 kl.03:15

Men vist du ikke gidd ringe lægen sjøl, så træng du ikke klage over det heller.

Æ har løst å læse bloggen dokkers, og syns at dokker blogge bra :) men det er ikke gøy å læse når du skal klage så mye hele tia.

bestandig

29.des.2010 kl.15:09

Cassandra:

Æ ork ikke diskutere med dæ Cassandra fordi det nøtte ikke. Å det handle ikke om å gidde og ikke gidde.. Så før du kommer å anklage mæ for å ikke gidde prøv å finn ut koffor æ ikke hadde løst å ringe. Æ klage ikke, æ fortell ka som skjer, akkurat som æ fortell ellers i blogginnlegg. Så hende det at det her faktisk skjedde. Æ skriv den her bloggen også for å fortelle slekninge og folk som bryr sæ om kordan æ har det og.

ok, hørtes ut som diskutering men syns ikke det e nåkka hyggelig..

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits