JØRNIS OG BYEN

Hei.

Overskriften høres temmelig ut som en skikkelig sånn lame film tittell, haha. I allefall! Helene overnatta, natt til i dag, herregud så lenge vi var våken å skravla. Vi er litt rare så vi bruker babble på engelsk, får skikkelig krøll på tunga, akkurat som om jeg ikke prater merkelig nok på norsk!

Så sto vi opp kjempe tidlig. Jeg var i byen i halv 11 tia. Virret rundt i butikker mens vi ventet på at Jørn skulle komme med båt. Morsomt å se Jørn igjen, dere litt "gamle" blogglesere vet hvem han er.

Var også hos Lege i dag. Fant ikke ut hva det kunne være nøyaktig. Skal få en hendvendelse fra sykehuset der de skal teste noe sånne nevrotiske greier. (?) Komplisert. Han trodde det kunne være en migrene type som heter Aura, og så fannt han ut at jeg er sensetiv for lys. Det vil si at når han lyse i øynene mine sånn kjempe fort så ble jeg helt sånn, blinke vekk lys! Så håper jeg får den hendvendelsen snart, for blir jo litt stressa.

Er ganske glad nå, skal ned til Helene å være med henne og Jørn. Er glad i veska jeg har kjøpt som jeg har drømt om leenge! Pluss at jeg fant et smykke som var kjærlighet med første blikk. Og fikk brukt et gavekort på viva la diva sminkepallett!

Snakkes.

Bruker du prate engelsk i hverdagen?


Mamma syns jeg har grotesk smykkesmak. Ordentlige hjerter og døde hjortedyr.

"kjeeempee" nydelig bilde, hihi.

Helene: I
KKE TA BILDE! Stine: mwhaha

6 kommentarer

Torunn // 18 år // Rakkestad

29.des.2010 kl.16:03

fine fine bilder, jeg er ikke så flink i engelsk :C

bestandig

29.des.2010 kl.16:46

Koselig.

Tonje

29.des.2010 kl.18:11

er sånn passe flink og får "sånn midt på treet" i karakterer i engelsk på skolen men når jeg plutselig må snakke engelsk med en person som ikke kan norsk så blir det veldig mye "ehh", "øhh" og "øhm"....

Frida

29.des.2010 kl.18:49

synes smykkesmaken din er kul, ihvertfall det hjertesmykke. det var sykt kult o.O hadde jeg bare hatt penger.. :p

på det siste bilde av Helene og Jørn ser det ut som de har deeen connectionen, wuuuh ;D

jeg har ikke engelsk lenger på skolen, men er fadder for ei fra tyskland i klassen min, så har snakka engelsk med henne det siste halvåret :p

▲Ane Borch (I.D.S.Y.B.)

30.des.2010 kl.17:27

D smykke har æ å :o

bestandig

30.des.2010 kl.19:39

Ane Banane Borch: OMG ANE! nu har du gjort så æ ikke kan bruke det lengre... herreguuud!

Neida :D hehe ^^

-Stine

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits