VERDENS BESTE BÅT?

Har du tatt hurtigruta noen gang?

4 kommentarer

silju97

21.feb.2011 kl.11:30

Kul video ;)

21.feb.2011 kl.13:35

ja

Frida

21.feb.2011 kl.14:24

hahaha, håret til søstra di, du er så slem som filmer sånn :D

seriøøøst, dere har fin utsikt fra huset deres D:

Liz :)

21.feb.2011 kl.21:16

haha, hun hadde litt av en hårsveis :'# men sånn går det når håret er kort og man krøller det, da blir det giga og utrolig kortere enn det det egentlig er! :-O kjedelig når det blir sånn..

Hurtigruta ja, de som går reiseliv det året her, har kjørt hurtigruta! De tok først tog til Bergen også tok de hurtigruta rundt opp i Norge. Husker ikke om de kjørte helt opp til Finnmark da... Jeg tror de bare kjørte opp til Trondheim. Men uansett, sikkert en utrolig fin tur med hurtigruta. :)

Ikke så veldig lurt å sykle på isen da :-O Det kan jo fort ende galt. Herregud, jeg må fortelle dere noe!

Jeg har jo ikke ordentlige sko nå som det vinter, vet ikke hvorfor, men har bare ikke tatt meg tid til å kjøpe det... Så nå er det jo dritglatt ute og jeg er jo blitt bambi på isen! :-#

Det har bare skjedd to ganger at jeg faktisk har landet på hodet da, men har sklidd 100453475543 ganger... Når jeg sier landet på hodet, så mener jeg at jeg glemmer å løfte hodet når jeg faller, og det kan jo være farlig også.. men det er faktisk noe jeg alltid glemmer, tenker ikke på å løfte hodet.

Eller.. jeg rekker det ikke, for jeg faller så fort og da rekker jeg ikke reagere. Jeg blir så sjokkert hver gang jeg tryner, for PLUTSELIG så ser jeg opp i været liggende på bakken å har vondt! herregud as... Og det værste er jo at de jeg går med hjelper meg ikke opp med engang heller!! De bare står der å glor, mens de ler seg halvt ihjel! :-P Værste altså..

Haha, jeg er ikke så veldig glad i uventet besøk... Hender jeg får det, men det er jo bare av venner.. blir ikke spesielt glad da... men såklart, hadde jeg hatt meg en type så hadde jeg blitt veldig glad å fått besøk av han. :-D

NAW, så søt Sofie er <3<3<3<3 Hadde ikke klart å la henne være ifred. :'#

Namnam godteriii!! Før spiste jeg masse godteri, men nå for tiden spiser jeg det såvidt.. liker heller frukt <3<3 høøhøhø, hva skjer med det? :-) Drikker forresten ikke pepsi i det hele tatt lenger! Drikker kun...........Cola! Ja, du hørte riktig... Men etter at jeg var syk for leeeeeeeenge siden har jeg fått helt stopp på det jeg spiste og drakk når jeg var syk. nei til lasagne og nei til pepsi! :-)

Aldri tatt hurtigruta, men tror jeg skal ta den neste år på reiseliv :)

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits