Kald blåsbort dag

Hallo.

I dag har det vært/er det en skikkelig blåsbort dag. Trodde ikke jeg skulle komme meg den 5 min uutholdelig lange turen til hybelen. Siden det ikke blåste fullt så mye rundt hushjørnene bestemte jeg med for å prøve å ta litt bilder. Det kan jeg fortelle dere jaggu meg ikke er enkelt når du har våtter på deg! For uten det tror jeg handa mi hadde frosset til is og det var ikke langt unna med våtten. Plagdes også med fokusen siden jeg fikk dugg i det hullet man ser i i kameraet. Fin himmel var det, som det bruker være her egentlig.

Snakkes.
Hva synes du om blåsbort dager?6 kommentarer

Rakel

23.feb.2011 kl.22:03

så fine bilder! :-)
Fine Bilder :)

Lenejeanette

23.feb.2011 kl.22:28

Liker ikke sånne dager, da blåser det og er så kaldt så sånne dager liker jeg ikke.

Fine bilder :)

Frida

23.feb.2011 kl.22:57

uff, plagsomt når det blåser på vintern, for da driver snøen helt villt og man kommer ingen steder føler jeg:o liker høstvind om det blåser mildt:D

bestandig

24.feb.2011 kl.00:04

Frida:

Hvis det er en vind jeg liker best er det den varme sommervinden :)

-Stine

Levepositivt

24.feb.2011 kl.18:40

Syntes det har blåst i flere dager nu, men sant nok.. I dag var det litt vell mye. Jeg må jo ut uansett pga av hundene.. Så dem fikk en times tur i sted, mens jeg var godt innpakket der bare øyenene vistes.. :)

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits