HDR bilder + flau og sur

Hallo.

Som sagt så tok jeg bilder tidligere. De fleste av dere har antagelig ikke hørt om HDR bilder, men hvis du googler det så ser du at skikkelige hdr bilder er veldig veldig annerledes fra vanlige bilder. De ser ikke ekte ut nesten, noen ser nesten animert ut. De jeg prøvde å ordne ble ganske bra, men har jo aldri gjort det før da.

----
Skrev delen over i går kveld.
Akkurat nå er jeg kjempetrøtt og sliten. Noe jeg er flau over siden at jeg ikke har gjort noe nesten. Stort sett når jeg spurte om det var noe jeg skulle så fikk jeg som svar at jeg skulle bli der jeg var. Så gjorde jeg jo det, og nå tror antagelig alle de andre at jeg satt på ræv fordi jeg ikke gadd å gjøre noe.. flott. Skulle ønske jeg kunne skrive glad innlegg til dere hver eneste dag, men det blir jo urealistisk. Eller kanskje det er bra med en blogg? En fin plass å drømme seg bort. Sannheten er jo at ikke alle dager er som en eneste stor carebear drøm. Humøret mitt akkurat nå er det stikk motsatte av noe som helst som har med carebear å gjøre.
Vi skal på klassetur til ei hytte nå på tirsdag - torsdag. Skulle virkelig ønske at den hytteturen var ei anna uke. Da hadde jeg sikkert gleda meg. Nå er jeg bare lei. leileileileileii..


Til det med filmen jeg skal lage fra helga, hadde tenkt å starte i dag, noe jeg skal gjøre. Greia er bare at jeg vil bare si at det kan hende den ikke kommer før etter helga som kommer. Sofie sin dåp er i helga + den hytte tingen er jo og.

Snakkes.
Hva syns du?

edit: viste seg å være neste uke vi skulle på hyttetur2 kommentarer

Ronja

13.mar.2011 kl.21:04

Det er bare bra at det er noen ikke-glade innlegg, det gjør bloggen mer realistisk og viser at du er åpen mot leserene. :3

Bildene ble rett og slett utrolige, helt sykt hvor mye en linse kan gjøre.

Gleder meg til film fra helgen. x3

bestandig

13.mar.2011 kl.21:26

Ronja:

takk ^^

hehe, Og du skal nok være en del med i den :P

-Stine

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits