Trenger dop

Hallo.

Gjett hva? Jeg skriver enda automatisk hei i begynelsen av HVERT innlegg. Må lære med revolusjons halloen snart..
Må bare få sagt at det er til neste uke jeg skal på hyttetur. Var skuddsikker på at vi skulle dra i morgen, har jo spurt lærere tusenvis av ganger. Jeg er faktisk veldig lettet at vi ikke drar i morgen, for da får jeg en sjans å dra hjem å hente varmere klær. Også tror jeg at jeg ville blitt gal hvis jeg måtte ha klassen rundt meg i flere døgn etter hverandre til. Altså, har en flott klasse, men blir serriøst tullete av å ha altfor mange rundt meg hele tida.
Samtidig som jeg ikke var like lettet da lærerne fikk en fantastisk idè, YES! la oss ha egenvurdering til Onsdag. Og en prøve i masse kabler Stine ALDRI har noen sjans å huske navnene på! TJOHEI! :D :D :D :D

Ja, jeg er enda i dårlig humør. Vet ikke hva som går av meg. Var glad når jeg fikk i meg iskaffe på skolen, tror jeg må begyne å spise usunne sukker ting som en heroin avhengi for å holde meg lykkelig. Eller ikke? I morgen skal jeg uansett dope meg på starbucks iskaffe, som smaker jorbær sammenlignet med en tomat i forhold til iskaffen i kantina. (Jeg liker ikke tomat)

Snakkes.
Er du avhengi av sukker?
Kjøpte meg bling bling i karasjok

2 kommentarer

anneleneoginelouise

14.mar.2011 kl.21:53

JAA!! :D

Ronja

15.mar.2011 kl.08:35

Jeg hørte dere hadde egenvurdering ja. x3 Satser på at det går bra.

Du får ha lykke til på 'kabelprøven'. :3

Etter å bli storforet med sukker i 8 dager i vinterferien så er jeg litt sukkeravhengig ja. :3

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits