Uflaks?


Kan jo ikke si at det var så uflaks det at det var matte i første timen, for sånn er det jo bare. Egentlig så er vell ingenting uflaks. Livet er bare så forferdelig uansett (ironi).
Fikk tilbake matteprøven jeg tok for en stund siden, fikk ikke tid nok så fikk bare gjort halvparten som gjorde at jeg fikk enda dårligere karakter enn jeg ville fått hvis jeg faktisk hadde fått gjort alt. Nå sier jeg ikke at jeg kunne det jeg ikke fikk gjort, men kunne jo hende at jeg ville klart det. Er utrolig dårlig i matte, forstår ikke logikken.
Tingen som faktisk var uflaks var at det var 1 vannflekk på gulvet, akkurat den flekken klarte jeg å miste prøven i!
Så kommer lærern inn litt seinere å forteller hvor sutrete folk har vært, noe som er veldig sant siden det var utrolig mye syting på klasseturen. Føler at dere ikke kommer til å tro meg etter å ha lest det som står over, men var veldig lite sytete. I allefall så lagde dette veldig dårlig stemning i klasserommet. En veldig god taktik for å få folk i enda bedre humør var å dele ut varselsbrev. Jess... Banka en i klassen, derfor fikk jeg mitt..
Neida, tulla bare. Har slitt med søvnen derfor har jeg vært  forseint veldig mye sånn 3-5 min. Har aldri fått varselsbrev før, så er ikke så veldig gla nå.

Men vet at dagen kommer til å ende supert siden Magnuskilusken kommer! :D

Snakkes.
Har du fått varselsbrev før?

2 kommentarer

marika - mmarika.com

25.mar.2011 kl.12:34

nei!

linus

25.mar.2011 kl.12:35

jeg har fått 2.. om at jeg ikke kom til å få karakter i 2 fag :S

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits