Kunsthøgskolen i oslo

Hallo.

Føler meg ikke helt bra i dag. Hadde tenkt å lage ferdig video fra klassetur, men har vondt i halsen. Kroppen er bare skikkelig sliten, tett i halsen (men ikke sånn slim aktig) og tung i hodet. Det er nå dere skal skrive kommentarer om hvor synd det er i meg og god bedring. Skal utnytte dauing stemmen min til å lese inn et dikt på engelsk. Det er en oppgave i engelsken.
Satt å leste om kunsthøyskolen i oslo (http://www.khio.no). det har vært en drøm å gå der siden jeg var liten. Men har på en måte lagt den fra meg fordi .. vell har tenkt at jeg aldri kom til å komme inn eller orke å gå der. Så i dag når jeg leste fikk jeg bare mer og mer lyst til å sette dette som mål. Føles som en lettelse å endelig ha en anelse hva jeg vil i fremtiden. Først skal jeg bli ferdig her på media, etter det blir det vell påbygg så jeg får generell studie kompetanse. Blir garantert å sjekke ut flere skoler. Det er bare at det passer så perfekt med denne. Da får jeg gjort alt jeg liker! Få brukt kreativiteten min ordentlig! Får jobbet med tegne egenskapene, foto, film og alt det der. Blir helt forelska og gira ved å tenke på det.
Problemet er bare at det er sykt vanskelig å komme inn, tror de bare tar inn 25 stykker perr år på det jeg vil søke. Men dette er det jeg gjør! MÅ klare det. Skal søke til de blir så lei at jeg får komme inn!

Vet du noe om kunsthøgskolen i oslo? Eller andre kreative skoler?

7 kommentarer

kos dere :)

heiketegninger

28.mar.2011 kl.19:48

åh, dit vil æ å, trur ikke det skjer :/

Hanneh

28.mar.2011 kl.23:15

Du får generell studie kompetanse av å gå 3 år på media ^^ 3 året finnes i Alta.

Trenger ikke å ta påbygg.

Dina

29.mar.2011 kl.07:46

Trur d e smart å ha d som mål, bærre før å ha nåkka å jobb mot! D e jo ikke umulig! :D

God bedring! <3

bestandig

29.mar.2011 kl.08:36

Hanneh:

Jeg vet, har tenkt på det :) men da får jeg jo alle påbygg fagene i tillegg til media, og det blir litt for mye for meg. Også hadde det vært fint med et siste år hjemme ^^

-Stine

bestandig

29.mar.2011 kl.08:36

Dina:

takk ^^

Ronja

29.mar.2011 kl.22:33

God bedring~

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits