Drittsnakk

Hallo.

Ugh! Jeg blir så sinnsykt irritert av og til, mest lei. Kunne skrevet at alle snakker dritt om alle, men det blir jo ikke helt riktig. Kan vell si at mange snakker dritt om alle. Det er så frustrerende. Påstår ikke når jeg skriver dette at jeg aldri sier noe stygt om noen, men prøver mitt aller beste å holde meg unna baksnakking. Om jeg sier noe stygt om noen får jeg bare forferdelig skyldfølelse og det klarer jeg rett og slett ikke.

Prøver å holde meg ærlig, å ikke si noe som jeg ikke mener eller ikke ville ha tålt at den personen jeg har sagt noe om fikk vite det. At jeg syns noen kan være skikkelig gnålete og plagsom av og til skal jeg ikke legge skjul på, men prøver å overse det! Ikke alle er perfekte og det nytter ikke baksnakke de forr det. Om noen er ekkel mot deg hjelper det ikke å snakke stygt og tiske og hviske om det. Det er selvfølgelig lov å fortelle hva den personen har sakt til deg/gjort og søke trøst hos en annen venn.
Noe av det styggeste som finnes er at straks en person er ute av rommet skal man baksnakke den personen. Har vært med på det selv og det er til å spy av. Så jæveli patetisk!

Har lovt meg selv at jeg skal slutte å snakke stygt og usaklig om folk. La folk vite når jeg ikke har lyst å ta noe parti. Hvis jeg sier noe stygt så skal jeg beklage til den personen. Skal ikke fortelle ting videre.
Kommer nok til å bli revet med og misslykkes med det som står over noen ganger. Vil bare at alle skal vite at jeg prøver!

Snakkes.
Bruker du baksnakke?

15 kommentarer

Frida

29.mar.2011 kl.18:10

Helt enig, det er så unødvendig!

men, jeg må nok begynne å baksnakke magnus om han ikke kommer med noe video/info om hvorfor ikke video snart :@ neida ;) men! vi merker at du ikke er her!;o

bestandig

29.mar.2011 kl.18:18

Frida:

han kommer med video i dag tror jeg :) Han har rett og slett hatt mye å gjøre så det har bare hopet seg opp med film. Ja, dere vet det der opplegget.

-Stine

Tonje Helen ♥

29.mar.2011 kl.20:14

noen av vennene mine bruker å gjøre det. De forventer liksom at jeg skal gjøre det samme. At jeg også skal gjøre det, men baksnakking er ikke helt min greie liksom..

Forresten syntes jeg headeren var utrolig morsom, det ligner jo på dere :D

kamit ahmed kuk

29.mar.2011 kl.20:32

hva søren ble kvalm uff

29.mar.2011 kl.20:47

Men, så kommer d jo ann på ka man ser på som baksnakking da.

bestandig

29.mar.2011 kl.20:51

Anonym:

ja, nån har merkelige ting dem syns e greit å si.

bestandig

29.mar.2011 kl.20:52

kamit ahmed kuk:

hva ble du kvalm av da?

kamit

29.mar.2011 kl.22:41

likte ikke grimasene uff og gru hehe falt ikkje i smak for og sei de sånn hehe men jeg tilgir deg , er ikke lei meg sov godt

Diamond on a landmine

30.mar.2011 kl.09:13

Sier litt om deg som person når du ikke tar opp problemet med personen det gjelder. Istedet sitter du å griner om personen til vennene dine. Det helt syke med det her er at så fort du forlater rommet så sitter disse vennene å baksnakker deg. Og de baksnakker hverandre og når de er med andre. Det hele er helt tragikomisk.

Diamond on a landmine

30.mar.2011 kl.09:15

btw er ikke noe direkte angrep på deg Stine, men baksnakkere generelt.

bestandig

30.mar.2011 kl.09:35

Diamond on a landmine:

okei :p ble litt redd først x)

-Stine

Diamond on a landmine

30.mar.2011 kl.12:49

"hvordan våger du å si det der til meg som anonym på min blogg!!?!?! >:(" :p

bestandig

30.mar.2011 kl.13:39

Diamond on a landmine:

huh?

Diamond on a landmine

30.mar.2011 kl.14:26

var vel det du tenkte først da du leste hva jeg skrev ;p

bestandig

30.mar.2011 kl.14:52

Diamond on a landmine:

ikke akkurat :p Var bare redd du hadde missforstått det jeg hadde skrevet X)

hehe.

-Stine

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits