EGENVURDERINGS MONSTER

PS: mamma har blogg : http://frkbem.blogg.no/

Hallo.

Har vært på skolen til kl 8 i dag ca. Så er veldig sliten nå. Kan vell si at det har skjedd litt av hvert på skolen, har lært at det er vindu i kuer, hatt en reise gjennom fordøyelsen, tatt russebilder, laget bloggdesign, hørt på nazist sang og skrevet litt EGENVURDERING (forestill deglynnedslag og dracula musikk bak egenvurdering). Missliker egenvurdering nervepirrende mye.
Det begyner å bli varmere tider her i Laksvegas, noe som er godt! Man fryser ikke invollene og nesa av seg på tur til skolen lengre, luksus. Gikk i skjørt i dag, men hadde både tights og lange strømper til da. Fantes ikke kaldt. Herlig herlig!

Håper ikke dere blir skuffet over at jeg ikke leser inn dette innlegget, er trøtt og hes nå. Blir å fortsette, bare ikke i dag. Det blir sikkert litt av og til, skal prøve å ha det på viktige innlegg.

Snakkes.
Varmt eller kaldt?

 

5 kommentarer

PsychoTeddyBear

05.apr.2011 kl.22:11

Hehe laksvegas X) gode spøker sitter lenge

Frida

05.apr.2011 kl.22:53

må si det samme som hun over, laksvegas omg hahahahahahahah

så bra det begynner å bli varmere laaaangt der nord og :D all snøen er snart smelta her jeg bor, og det er skikkelig digg*_* så mitt svar på varmt eller kaldt må bli... midt i mellom?=D er ikke så veldig fan av sånn suuuupervarme, men litt så ;p

♥ Sandkaker ♥

06.apr.2011 kl.00:00

Jeg har tenkt og flytte til laksvegas og gå på skole... det samme som du går...

Dina

06.apr.2011 kl.07:54

Her er vises det litt asfalt! :D

Jeg føler med deg med egenvurdering! Ikke gøy!

Ronja

06.apr.2011 kl.16:48

Det begynner å bli varmere tider her i Vardø også faktisk~ Og stortrives med det!

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits