Pappa

Hallo.

I går ble det avtalt, en avtale som ikke har vært gjort siden jeg gikk i 8 klasse. Kan ikke kalles en avtale egentlig, men en reise. Skal reise til Pappa i slutten av påskeferien. Så det blir 3 år og en del måneder siden jeg var sist på besøk. Var ofte på besøk når jeg var mindre, da bodde de i Vardø. Hadde en del venner der så det var mye enklere å dra da. Hos pappa har jeg 3 søsken. En liten bror jeg har sett kunn 2 ganger. Det er vondt å tenke på at han ganske sikkert ikke kommer til å kjenne meg noe godt noen gang. Lurer på om han aner at jeg finnes engang. Selvfølgelig er jo pappa der og, i tillegg til "stemoren" min. Heter det det når de er gift, eller kunn hvis moren min er død (som i askepott)?

Nå undrer dere sikkert over hvorfor jeg ikke har dratt før. Muligheten har vært der, hele tiden. Kan ikke si hvorfor, kan ikke dele det med hele værden. Håper ikke dere tenker at jeg har noe slags innbildt askepott forhold til "stemor", sånn, det har ikke vært mamma og pappa siden jeg var 3 tror jeg. Har 1 minne fra det, så er ikke noen slags sjalu og grinete undoms greie. For det er det teiteste, å hate noenbarefordi de er med pappan din.

Det er bare en vanskelig ting for meg. Har utsatt og utsatt det, bare ikke ville dratt. Kjenner ingen andre i Kirkenes. De har jo flyttet i et stort hus nå, de bodde i en pitteliten leilighet en stund. I leiligheten var det jeg var på besøk. Også er det vanskelig fordi jeg føler at de ikke kjenner meg i det hele tatt. At de har helt feil inntrykk av meg. Har aldri følt meg hjemme der, ikke som hos de andre slekningene på den siden.

Når jeg tenker på at jeg skal dit om ikke så lenge har jeg blandede følelser. Føler at jeg gleder meg, spenning og at jeg gruer meg litt. Samtidig så blir det godt å komme seg bort. Da mener jeg lengre bort enn en hyttetur. Føler at jeg er fanget nå.
Hadde lyst å prøve å få Magnus med meg, men tror ikke dette er en ting jeg burde gjøre med noen venner. Trenger all tiden jeg skal være der til søsknene mine, litt pappa og bli kjent med plassen.

Snakkes.
Bor/bodde du med begge foreldrene dine?

Photobucket

15 kommentarer

Madelene Lisella

06.apr.2011 kl.21:36

nei, faren min bor og har alltid bodd i USA, besøker han hver sommer ^^

Silje Helen

06.apr.2011 kl.21:36

Ja, gjør det ;)

Anja Lidbom

06.apr.2011 kl.21:37

ja

Ronja

06.apr.2011 kl.21:38

Faren min har flyttet ut for 3 år siden nå tror jeg, han bor ennå i byen. Men merker lett at forholdet mellom oss blir mer og mer anstrengt. Forstår deg godt.

Tonjw-kommenterer tilbake!

06.apr.2011 kl.22:42

jepp :D

Frida

06.apr.2011 kl.22:43

nope, det gjør jeg ikke, mamma ftw :p

skjønner det kan være vanskelig når det er såppas lenge siden og andre ting spiller inn, men kanskje hele greia bare blir positivt og du får supergodt forhold til dem med en gang, får håpe på det :)

♥ Sandkaker ♥

06.apr.2011 kl.22:57

Jeg bodde med begge foreldrene mine til jeg gikk siste år i barnehagen, så nå bor pappa i Bergen og mamma her i Hammerfest. Det mest rare er jo det at jeg har bodd hos mamma nå i over 5 år uten og være "fast" hos pappa.

bestandig

06.apr.2011 kl.23:02

Frida:

ja, håper det blir koselig.

Glemte å nevne at jeg har jo møtt de av forskjellige grunner, men ikke så ofte.

-Stine

det rosa hjornet

07.apr.2011 kl.04:00

Ja, jeg har bodd med begge foreldrene mine helt til jeg flyttet ut.

Dina

07.apr.2011 kl.07:54

Lykke til Stine! Dette går bare bra! :)

Try Honesty

07.apr.2011 kl.14:37

Det heter stemor om du bor med faren din og aldri ser moren din.

bestandig

07.apr.2011 kl.14:39

Try Honesty:

oki

Karina

10.mai.2011 kl.14:46

Det heter stemor om det ikke e din biologiske mor som e gift med pappaen din, og stefar hvis det ikke e din biologiske pappa som e gift me mora di :)

Btw! Vi(æ å johanne ulvang) e fra kirkenes, å pappaen din e lærern våres, så bare pling på neste gang du e her :'D

bestandig

11.mai.2011 kl.19:39

Karina:

Oj så arti ^^ e han en skummel lærer ??? Har bestandi vært nysjærri om han e en sånn arti lærer eller en sånn ånei lærer.

Ja, dokker får minne mæ på det neste gang æ fær (har hukommelse som en stein) :P det står garantert på bloggen når æ gjør det X)
han e værdens bæste lærer :)

jaokei, vi skal minne dæ på det :-)

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits