En million tryner

Hallo.

Serriøst dere altså! Nå hadde faktisk jeg god tid til å pakke og slikt. Siden jeg hadde så god tild s kunne jeg jo blogge, fantastisk idè! Tjohei! Skulle ta et bilde av meg i fullfart for å slenge inn for å vise at i dag har jeg sminket meg så jeg ikke skal skremme bort folk. Jeg lærer jo aldri at man kan ikke bare ta ett bilde, må jo ta en million for å få fokus og tryne riktig! arg..

Det jeg egentlig skulle skrive var at jeg har værdens beste kjæreste søting. Fordi han er bare best og er snill å ringe meg om morgenen så jeg våkner.

Vet dere hva jeg også er så intilligent å gjøre, lakke neglene. Noe som bestandig er en total FAIL, kunne nesten bare dyppa fingrene neddi negellakken i stedet. Nå må jeg stikke, skal jo med bussen! (derfor jeg skulle pakke)

Snakkes.
Sminker du deg hver dag?6 kommentarer

- Julie Helland

08.apr.2011 kl.15:02

Bruker bare mascara :-) Ha en fin dag!

silju97

08.apr.2011 kl.15:14

ja jeg sminker meg hver dag ^^

MITAMITA

08.apr.2011 kl.15:18

jupp jupp klarer meg ikke uten sminken min vettu! Men du hadde jo saa fin porselens hud at du trenger jo ikke sminke! :)

Ronja

08.apr.2011 kl.15:54

Sminker meg hver dag jeg~ Ironisk nok, eneste gangene jeg ikke gjør det er en sjelden inne helg og til tider når kjæresten er på besøk :3

Amalie

08.apr.2011 kl.15:55

geniaale bilder xD jeg failer også ALLTIID med neglelakk :p haha

bestandig

10.apr.2011 kl.20:14

Ronja:

hehe ^^ Er godt å bare være seg selv og slappe av med kjæresten <3 ^^

-Stine

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits