Surprise!

Hallo.

Dagen i dag begynte med at jeg så vidt kom i tide til skolen. Når jeg kom dit møtte jeg Kristine C i døra som fortalte at vi hadde heldagsprøve. Først trodde jeg hun tulla, vi kunne jo ikke ha en heldagsprøve sånn helt uten videre?! Men joda, det var ikke en spøk vi hadde faktisk heldagsprøve. Heldagsprøvene på medier og kommunikasjon går ut på at man får et "oppdrag" å løse, for eks den opg jeg valgte var å lage en filmplakat. Pluss noen andre spørsmål.

Det jeg ikke kan fatte eller forstå er hvordan de bare kunne glemme å fortelle at vi hadde heldagsprøve! Man trenger jo tid til å forberede seg på. Jeg trenger i allefall det. Til å skrive for eks stikkord til hva jeg må huske å ta med i egenvurderinga eller finne frem tilbake mld jeg fikk på den forrige heldagsprøven osv.
Jeg takler ikke sånne overraskelser, jeg må vite hva som skjer, jeg blir helt panisk når jeg pluttselig blir kastet ut i noe! Endte med at jeg brukte en evighet på å sitte og prøve å forstå noe. Hadde mest lyst å bare dra tilbake til hybelen. Gruer meg virkelig til å få karakter på dette. Egenvurderingen var den værste jeg noen gang har skrevet.
Var så stressa at jeg bare hadde lyst å grine, syns synd på hun stakkars dama som "passa på oss". Jeg var så grinete fordi det er det jeg blir når jeg er så stressa som det bare går å være.
Blir stressa bare av å tenke på det!

Snakkes.
Hva syns du om uventede overraskelser?

8 kommentarer

♥ Sandkaker ♥

11.apr.2011 kl.20:15

det er vel noe man ikke ser fram til, jeg fikk en uventet overaskelse om at jeg skulle til Oslo dagen før jeg skulle dit

Kamilla Risanger

11.apr.2011 kl.20:31

kommer av på om de er positive eller negative. men det vet en jo desverre ikke før overraskelsen er avslørt :)

Levepositivt

11.apr.2011 kl.22:38

Liker å vite hva som skjer ja.. :) Lenge siden jeg har vært innim deg.. Nu er det ikke lenge igjen så er Lakselv historie? eller skal du fortsette her?

gorehead

11.apr.2011 kl.22:50

hadde det bare vært en liten "lekseprøve" så hadde det jo vært ok... men man glemmer ikke å fortelle om en heldagsprøve liksom:P

bestandig

11.apr.2011 kl.22:50

treningsbloggen:

Historien fortsetter nok 1 år til :) Regner med at jeg kommer meg inn på 2året media så

-Stine

heiketegninger

12.apr.2011 kl.01:37

Æ like ikke overaskelsa om dem e positiv eller negativ, men... det vet du jo koffor da, selv om positive overaskelsa e lettere å komme over enn negative... de negative får en til å sitte å mumle i en krok å slå ryggen mot veggen xD

bestandig

12.apr.2011 kl.08:53

heiketegninger:

positive e jo bra, men negavtive derimot :(

jeghetertrine

12.apr.2011 kl.16:30

Jeg freaker helt ut hvis jeg ikke vet hva som skjer. Hvis jeg hadde kommet på skolen og fått vite at "i dag skal vi ha heldagsprøve", så hadde jeg garantert begynt å grine. Jeg trenger tid til å forberede meg! Og ellers også, hvis jeg ikke har nogenlunde kontroll på hva som skjer så blir jeg litt stressa. Prøver å unngå det, men det er veldig vanskelig :p

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits