Don`t be afraid, be who you are

Hallo.

Har du noen gang opplevd at du har sett noe kult men ikke har turt å kjøpt det fordi du var redd for hva folk ville synes? Husker spessielt at jeg var sånn før, turte ikke kjøpe noe som var litt annerledes eller nytt. Hvis ingen andre gikk med den typen klær turte ikke jeg gå med det. Var vell spessielt i 6-8 klasse det. Man(sier ikke alle) turte ikke skille seg ut og være seg selv. Noen ganger er man som en dyreflokk, hvis en er annerledes blir den støtt ut og jeg syns virkelig vi må komme over dette nivået! Lære oss å respektere andre mennsker.


Det å tørre og være helt seg selv er ikke alltid like enkelt eller å si akkurat det man mener. Merker noen ganger når jeg skriver blogginnlegg eller legger ut video er jeg redd for at folk skal snakke stygt om meg. Gå rundt å baksnakke meg av alle slags rare grunner. At folk skal syns jeg er en skikkelig raringen. Tingen er at sånt burde man ikke bry seg om, jeg prøver så godt jeg kan å la være. Om jeg er en raring, hva så? Det er sånn jeg er.
Hvis jeg ser noe som er kult som jeg liker kjøper jeg det! Fordi jeg har lyst på det, Ikke bare forr at alle andre skal syns det er kult/fint. Om jeg vil lage en rar video til bloggen gjør jeg det. Om jeg vil klage til bloggen på ting jeg plages med gjør jeg det.

Håper du har fått med deg meningen med dette innlegget. Hvis ikke det jeg vil frem til er at man burde tørre være seg selv. Ikke tenke "hva om". Dårlige tilbake meldinger/kritikk for eks på blogg må man regne med fra tid til annen, sånn er det bare.
Du burde tørre være deg selv!

Snakkes.
Tørr du å være deg selv?8 kommentarer

Hanna

12.apr.2011 kl.13:07

Er ikke alltid jeg klarer å være meg selv, men med vennene mine er jeg meg selv 100%. Når jeg kommer blandt nye og ukjente folk så blir det vanskeligere å være seg selv :)

Veldig bra skrevet :)

VeronicaArlene

12.apr.2011 kl.13:40

Det er bra å vere seg selv! man kan ikke vere en person som alle andre vil at du skal være :) så ja, jeg tør å vere meg selv :)

Devil in a midnight mass

12.apr.2011 kl.15:11

Vi er flokkdyr ja og du skal ikke skjemmes om du føler at du må late som å være en annen til tider for å passe inn. Det er bare sånn vi er programmert. En ting du skal huske på er at de som driver verden fremover er de som er seg selv og gjør akkurat som de vil uten å ta hensyn til hva andre sier og synes.

Du kunne ikke ha sotte her å blogga om det ikke var for folk som gikk ut av flokken.

bestandig

12.apr.2011 kl.17:07

Devil in a midnight mass:

Ja, du har et poeng. Skjemmes ikke akkurat over det, men det er slitsomt.

Også mener jeg jo ikke at man skal være seg selv på en måte at man "overkjører" andre. Som du sa uten å ta hensyn til hva andre sier og synes. Noen ganger må man endre seg, for eks hvis man har en uvane eller rett og slett har en dårlig oppførsell :p

-Stine

Sofie & Matilde

12.apr.2011 kl.18:11

Fin blogg! :)

Devil in a midnight mass

12.apr.2011 kl.19:50

Den gylne regel burde jo selvfølgelig følges om du i det hele tatt vil fungere sosialt. "Å være seg selv" er ingen unnskyldning for å oppføre seg som en dritt mot andre. Men "å være seg selv" er jo snakk om filleting som ord og utrykk du bruker, hvordan klær du går med, hvordan du er på håret , hvordan musikk du hører på osv. Det er ting som ikke har noen solide motargumenter.

Anja

13.apr.2011 kl.10:14

Er ikke bestandig jeg klarer og være meg selv, spesielt i klassen (ny klasse forje høst) jeg greier ikke være meg selv når jeg er med folk jeg "ikke kjenner."

Men ellers er jeg meg selv heldigvis :)

Ronja

16.apr.2011 kl.18:01

Jeg gjør mitt beste for å skille meg mye ut, det begynte nemlig med at jeg ikke var lik alle fra starten. Jeg var en av de få som ikke hadde gått i barnehage, så hadde ingen venner. Jeg hadde rødt hår og fregner, så på sekunder var jeg mobbeoffer. Etter en del år fant jeg ut at jeg ga blanke i hva andre syns og nå skiller jeg meg konstant ut både med meninger og utseende. Kjempe fornøyd med meg selv er jeg. Men jeg vet at det er den største delen av ungdom idag som ikke gjør det, de følger flokken for å bli likt. Og det er virkelig bare trist.

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits