Nr 19

Hallo.

Møtte Margrethe i byen i dag. Er århundre siden jeg har fått vært med henne så det var virkelig på tide. Det er trist når folk man er vant til å se nærmest hver dag blir så langt borte og du ender opp med å se de ikke hver måned engang. Var gøy og bare gå rundt å se og skravle om alt og ingenting.
Vi endte opp å gå på interiør og kaffebar (?) butikken nr 19. Har skrevet om den masse før her på bloggen. Rett og slett fordi det er den beste plassen å gå hvis man ikke liker den skjælegnagende skravlingen og hylingen det er på de andre cafè plassene. Syns det er godt med fre og ro der man kan slappe av, drikke kaffe og ha en rolig samtale. Blir bare stress hvis man må nærmest rope forr å bli hørt.
Margrethe og jeg kjøpte litt forskjellig godt. Vi prøvde å få et fint bilde av oss sammen, det ble ikke så veldig vellykket helt til en hyggelig dame kom å spurte om hun skulle ta bilde av oss.

Snakkes.
Liker du kaffe, hva slags type liker du best? (kaffelatte etc.)3 kommentarer

Vemund Eldegard

16.apr.2011 kl.17:48

Kjempe fin blogg du! Skal prøve å følge deg videre. : - ))

Frida

16.apr.2011 kl.18:07

aw, så hyggelig:D

synd at man ikke får sett hverandre så ofte, har flere vennskap som er blitt slik. dumt, men klarer man å holde kontakten alikevel er jo det bra:D

jeg liker best cappuccino med kanel ^^

Line

17.apr.2011 kl.20:59

Fint med litt venninnetid i blant :-)

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits