Slutten

 

Hallo.

Nå kommer nyheten jeg har ventet litt med å fortelle til dere. Dere har jo merket at Magnus ikke har laget noen videoer på en god stund og at det bare er jeg som har blogget. Han hadde tenkt å begyne igjen, men er rett og slett gått lei. Dette er jo forståelig, han har jo laget video hver dag med veldig få unntak i lenge over 1 år!

Vi startet å blogge sammen i slutten av 2009 og det har vært kjempe gøy. Men dette er desverre slutten på Kjærestebloggen forr nå. Det trengs jo mer enn 1 stk kjærest til for å drive en kjæresteblogg. I hvertfall siden jeg og Magnus ikke bor i samme by engang. Om vi blir å blogge sammen igjen vet jeg ikke, men dere skal ikke se bort fra det. En ting som er sikkert er at det ikke blir med det første i allefall, så det er ingen vits å sitte og vente på det.

Denne bloggen har vært helt fantastisk! Er utrolig glad i den, det høres kanskje merkelig ut. Vi har funnet på så mye gøy og brukt så mye tid på å utvikle den. Vi har strevd, plagdes og vært litt stolte. Liveshowene vi har hatt har også vært veldig gøy.

Og dere lesere! Dere er jo like fantastiske som bloggen! Dere er så hyggelige og støttende, det er dere som har gjort dette så morsomt. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sittet å oppdatert bloggen som en galning mens jeg ventet å se hva slags respons dere ville gi på innlegget.
Hadde forestilt meg at jeg og Magnus kom til å blogge sammen i all evighet. Jeg så forr meg at vi som voksne fortsatt blogget og at bloggen hadde blitt en stor suksess. Alt går ikke som man tror og sånn er det jo bare.
Vil bare nevne at det går helt fint med meg og Magnus som kjærester, bare sånn at dere ikke begyner å spekulere.
Håper dere ikke blir altfor skuffet. Jeg syns selv det er veldig trist å tenke på at dette er slutten på bloggen.

 

Til slutt vil/må jeg jo nevne at jeg slutter ikke å blogge! Er altfor hekta, avhengi og alt det der. Jeg elsker å blogge og dele ting med værden. Liker å bruke kreativiteten på det.
Holder på å ordne designet på min egen blogg, så blir å skrive et innlegg om den med link når den er klar. Det blir skummelt å starte aleine. Kanskje blir det utrolig skuffende med tanke på statistikken. Orker ikke lyve forr dere, det spiller en rolle for meg. Jeg aner jo ikke hvor mange av dere som har lyst til å følge bare meg videre.

Jeg og Magnus blir å lage en spørsmålsrunde som en slags avsluttning på denne bloggen. Der kan jo dere spørre om ting dere kanskje alltid har lurt på eller om "slutten".

Snakkes.(faktisk)

16 kommentarer

Camilla Lindrupsen

18.apr.2011 kl.19:09

Huff, ble litt lei meg nå, men jeg skal iallefall følge deg videre ;)

Rebecca

18.apr.2011 kl.19:15

Ånei :(

Bra du skal fortsette og blogge Stine :) Jeg kommer i hvert fall til og følge med på deg videre ;D

Lene ✿

18.apr.2011 kl.19:23

Neeei! :''(

Skal du blogge på dennne bloggen http://sugarshock.blogg.no/?? :)

Frida

18.apr.2011 kl.19:37

åh, det var nesten godt å høre, var redd det var slutt mellom dere to, og dere er jo alt for søte til at det noengang kan skje!!! meeen ihvertfall, synes det er veldig dumt! Magnus, filmene dine har alltid vært awesome :)

blir å følge deg da, Stine:D stå på :'D

Amalie

18.apr.2011 kl.21:40

Nei uff, dette var virkelig trist. Har fulgt dere så lenge - blir jo nesten litt lei meg! Om begge to hadde sluttet hadde jeg blitt fra meg - favorittbloggen min og greier! Men jeg gleder meg til å følge deg Stine! :-D

Maia og Stine-Lise

18.apr.2011 kl.22:15

: ( Ble lei meg, men da skal jeg lese din nye blogg :D <3

Det e jo bra at dere klarte å blogge ganske lenge, kan jo ikke si at det er så mange kjærestepar som blogger! Men kos dere. Skal dere laget et egent innlegg om spørsmål runden!??

Stine-Lise

Stine

18.apr.2011 kl.23:01

Maia og stine-lise :

Ja, spørsmåls runden blir et sånt siste innlegg :) Den kommer vell til helgen om vi får noen spørsmål da :P Hvis vi ikke får noen spørsmål så lager vi sikkert en slags hadebra bestandig video :p

-Stine

bestandig

19.apr.2011 kl.00:43

Lene: Nei hun lager ny blogg nå :) Det kommer link i morgen

-Magnus

Maalinv - komenterer tilbake -

19.apr.2011 kl.09:59

Nei nå ble jeg utrolig lei meg! :( men skal følge den nye bloggen din stine, og jeg krysser fingrene for at dere en gang kommer tilbake

24.apr.2011 kl.18:12

utrolig trist, men jeg fortsår det godt :/

Dina

24.apr.2011 kl.18:16

Synd at denne bloggen er slutt! Jeg ble jo gla i den!

HELDIGVIS fortsetter super-Stine! :D braa!

Camilla

27.apr.2011 kl.16:11

Veldig trist !-.-'

29.apr.2011 kl.22:59

NEEEEEI :( Men det var SUPERGØY så lenge det varte.

Okei, spørsmål til Markus: ser jeg syner eller var du på Heggen i begynnelsen av uka? (jeg så sikkert syner, begynner å bli gal, men jeg så at han gikk forbi haha)

Til Stine: lykke til med den nye bloggen, og fortsett å være like kul!

Og dåkker låve vel å være ilag for bestandig, ikke sant?

bestandig

01.mai.2011 kl.12:42

Anonym:

Du har nok sett syner, Magnus har ike vært i Heggen. Så vidt jeg vet :p

Og takk ^^

Låve kan man aldri gjøre 100% sikkert med kjærlighet, men kan låve at vi skal prøve så godt vi kan :) <3

-Stine

Liz

08.jun.2011 kl.20:52

Nei, Gud jeg synes dette var trist :-(

bestandig

21.jun.2011 kl.18:44

Liz:

huff, får skikkelig dårlig samvittihet! :( Syns også det er trist Liz, men det var kjempe gøy så lenge det varte:)

Skriv oss en kommentar

Vi er altså Magnus og Stine :) Vi er kjærester og har bestemt oss for å blogge sammen om vår hverdag.Stine bor i Lakselv og Magnus i Hammerfest, men vi holder sammen uansett hva!
Legg oss til som venn
Magnusstine@live.no

Kategorier

Daisypath Anniversary tickers

Arkiv

hits